Partners

Ip-security

IP-Security werkt voor middelgrote tot grote bedrijven, (non-profit) organisaties en scholen. Maarten Goedhart, eigenaar van IP-Security, is al van jongs af aan geboeid door techniek. Met inmiddels ruim dertien jaar ervaring op het gebied van IT gaat hij ook graag in complexere situaties de uitdaging aan. Hij startte jaren geleden met zijn bedrijf en weet als geen ander waar ondernemers behoefte aan hebben. IP-Security verkoopt geen producten maar helpt ondernemers aan oplossingen. Daarbij is het uitgangspunt om samen te inventariseren welke oplossing het beste bij de klant past. Ons advies is gebaseerd op de huidige situatie maar we houden ook rekening met de toekomstige ontwikkelingen van uw bedrijf. Zodat u moeiteloos en zonder grote investeringen de capaciteit of mogelijkheden uit kunt breiden als dat nodig blijkt. Wij garanderen continuïteit. Dit is voor elke onderneming een belangrijk aspect want het werk moet immers altijd gewoon door kunnen gaan. Onze flexibele en professionele medewerkers gaan snel en vakkundig aan de slag om te zorgen voor een netwerk dat goed functioneert en compleet voldoet aan uw verwachtingen. Ook ’s avonds of in het weekend, als dat nodig is.

Regioglasvezel

De vraag naar glasvezel van bedrijven en op bedrijventerreinen neemt toe. Niet verwonderlijk, aangezien snel, stabiel en betrouwbaar breedband van cruciaal belang is voor het succes van een onderneming. In een tijd waarin online zakendoen steeds belangrijker wordt, is glasvezel een ware must. Met de best mogelijke verbinding kan men ten volste profiteren van de vele voordelen die te behalen zijn met online applicaties zoals boekhouden in de Cloud, back-up online, videoconferencing, online CRM pakket en VoIP (telefonie). Glasvezel is de aangewezen oplossing voor iedere ondernemer. Bij Regio-Glasvezel richten we ons op het leveren van glasvezelnetwerken op bedrijven en bedrijventerreinen. Wij houden ons primair bezig met ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van glasvezelinfrastructuur. Ook op kleinere bedrijventerreinen voorzien we in zakelijk Glasvezel tegen concurrerende voorwaarden. De combinatie van kennis, slimme aanleg, vraagbundeling en focus op het midden- en kleinbedrijf maakt dat wij ook op kleinere schaal tegen aantrekkelijke tarieven hoogwaardige glasvezelnetwerken aanleggen en bedrijventerreinen ontsluiten.

3Bplus

Het maken van keuzes wat betreft telecomdiensten is voor veel bedrijven en instellingen geen onderdeel van hun corebusiness, terwijl goede keuzes, gebaseerd op goede onderbouwing, juist wel van levensbelang zijn. Wij bij 3BPlus kunnen u adviseren en ondersteunen bij de overweging om over te gaan tot toekomstige investeringen en de aanschaf van nieuwe diensten, maar ook bij keuze voor oplossingen, het selecteren van providers en het opstellen van een businesscase, zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen.